Statistik lige nu
Godkendte links: 311
Kategorier: 44
Låste links: 0
Anelinks.dk
Om
Anelinks.dk er kodet og ejet af John Johansen.

Anelinks.dk er et online digital linkkatalog, som du altid har ved hånden, når du vil finde links der handler om slægtsforskning og historie. Vi er her 24/7 og du kan selv være med til at udbygge kataloget, via "Tilføj nyt link" ude i menuen. Siden er opbygget som et hiraki af kategorier, der indeholder særskilte links, som er nem at tilgå fra forsiden. Via søgemaskinen kan du hurtig finde det du søger i alle kategorierne ud fra titel, url, beskrivelse og søgeordene, hvis de er aktive.

Jeg er selv slægtsforsker og har været det i over 10 år og jeg fik ideen til anelinks.dk, da jeg synes der manglede et sted, hvor alle links omkring denne hobby, blev samlet i. De links der allerede findes, ligger spredt ud på mange forskellige sider, og er tit fyldt med fejl i titel samt url adressen. Det skal anelinks.dk gerne råde bod på. Vi er rigtig godt på vej, med 311 aktive godkendte links i 44 kategorier, til dato.

Spred gerne budskabet om denne side på facebook, i mails, eller under links på din egen side, hvis du ejer sådan en.

Mvh John Johansen - Ejer og redaktør.
Genlink
Har du en egen hjemmeside, vil det være værdsat, hvis du vil genlinke til Anelinks.dk. Du kan gøre det med enten et almindelig tekstlink, eller bruge sidens logo, som vist her:

banner