Hovedperson:
Albert Jakobsen
Født. 24.01 1903 - Død. ?

Står i bind: #1
Matrikel nr.: 38b - Lille Nørgaard
Ejendomsværdi: 13.000 kr
Sogn: Aså-Melholt Sogn
Post nr.: 9340
Indtastet d.: 12-01-2024, 01:03:02
Opdateret d.: 13-01-2024 10:53:27
Læst: 84 gange



Deltag i projektet
Hvis du ønsker at deltage med slægtsforskning på denne person, så kan du indsende det via knappen "Deltag". Du kan indsende kildemateriale der vedrører personerne i denne tekst. Jo flere informationer vi får med om dem, jo bedre i forhold til indekseringen. Kig dog først i kildelisten om det du vil søge på allerede forfindes. Jeg skal bruge din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis jeg har yderligere spørgsmål til det du indsender. Tak for din hjælp.
Redigeret tekst (Transcript)
Gårdejer. Født i Dronninglund d. 24 Januar 1903. Forældre til ham er Lars Peter Jakobsen og hustru Maren Matine, født Hermansen. Albert Jakobsen blev gift med Anna Kirstine Katrine Mathilde, født Kristensen. Hun er født i Voldstrup 21 Oktober 1895. Forældre til hende er Marinus Christensen og hustru Marie, f. Christensen. I sit første ægteskab med Anna Kirstine Katrine Mathilde er der 5 børn:

Doris Marie - ?.
Ester Matine - ?.
Edel Agnethe - ?.
Hans Erik - ?.
Niels Peter - ?.

I sit andet ægteskab er der 3 børn (ukendt hustru indtil videre):

Svend Hougaard - ?.
Jens Møller - ?.
Ulla Ingerlise - ?.

Albert Jakobsen købte i 1946 ejendommen matrikelnummer 38b af Christian Pedersen, der havde ejet den i 6 år og tidligere har Fru Jakobsen boet der i 13 år i sit 1. ægteskab. Arealet er på 8 tønder land og har en normal besætning på 6 køer, plus opdræt, 3 søer, 8 svin og 2 heste. Stuehuset er ca. 100 år gammelt, men siden ombygget og pålagt fast tag. Stald og lade er ombygget i ca. 1951. Hønsehuset opført i 1915.
Vælg en fane
Brug de 2 faner til at vælge de forskellige informationer, som der er indtastet for denne person. Når der rettes i en person, kan du se den nyeste opdatering, som placeret i bunden under notater.

Hovedperson Relation til hovedperson Type Åben kilde
Albert Jakobsen Ham selv Fødsel Sall Data
Anna Kirstine Katrine Mathilde Kristensen Ægtefælle Fødsel Danish Family Search
Maren Matine Hermansen Løgtved Mor Fødsel Sall Data
Lars Peter Jakobsen Far Fødsel Sall Data

Albert Jakobsen står i Dronninglund Kirkebogen. Se kilde.

Hans ægtefælle, Anna Kirstine Katrine Mathilde Kristensen står i Volstrup Kirkebogen. Se kilde.

Hans fars mellemnavn er Peter. Lars Peter Jakobsen. Han er født 6 August 1874 i Dronninglund. Fundet i FT. Se kilde.

Moderens fulde navn er Maren Matine Hermansen Løgtved, i følge hendes fødselsnote. Født 18 August 1878 i Voer Sogn. Fundet i FT. Se kilde.

Hans far, Lars Peter Jakobsen er død d. 16 Maj 1960 på De gamles Hjem i Aså-Melholt Sogn. Ligger begravet på Aså Kirkegård.

Hans mor, Maren Matine Jakobsen, født Hermansen er død d. 6 Maj 1939 på Dronninglund Sygehus. Ligger begravet på Aså Kirkegård.