Hovedperson:
Jens Ankjær Jensen
Født. 01.01 1889 - Død. ? ? 1952

Står i bind: #1
Matrikel nr.: 13d - Nørrekjær (Mølle)
Ejendomsværdi: Ikke oplyst
Sogn: Asaa-Melholt Sogn
Post nr.: 9340
Indtastet d.: 24-01-2024, 22:53:06
Opdateret d.: 31-01-2024 13:40:36
Læst: 78 gange



Deltag i projektet
Hvis du ønsker at deltage med slægtsforskning på denne person, så kan du indsende det via knappen "Deltag". Du kan indsende kildemateriale der vedrører personerne i denne tekst. Jo flere informationer vi får med om dem, jo bedre i forhold til indekseringen. Kig dog først i kildelisten om det du vil søge på allerede forfindes. Jeg skal bruge din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis jeg har yderligere spørgsmål til det du indsender. Tak for din hjælp.
Redigeret tekst (Transcript)
Gårdejer, født i Aså-Melholt d. 1 Januar 1889. Forældre til ham er møllebygger Jens Peter Jensen og hustru Kirsten Marie, født Petersen. Jens Ankjær Jensen blev gift med Maren Kristine, født Andersen, som er født i Geraa d. 9 August 1897. I ægteskabet er der 2 børn:

Kristine - 15 Maj 1920.
Niels Otto - 7 Oktober 1932.

Jens Ankjær Jensen overtog i 1936 ejendommen med matrikelnummer 13d m. fl. efter sin far, der havde ejet den i ca. 50 år. Da Jensens far ejede gården hørte der en mølle til, men denne blev nedlagt i 1934. Arealet er på 50 tønder land og har en normal besætning på 7 køer plus opdræt, 3 til 4 søer, 10 til 15 svin og 2 heste. Stuehuset er opført i 1914, mens udbygningerne er yngre. Tidligere ejede Jens Ankjær Jensen en ejendom her nord for området med et areal på 5 tønder land. Jens Ankjær Jensen er udlært som tømrer og møllebygger, og arbejdede dengang som håndværker. Han har også selv opført ejendommen, som han ejede indtil han overtog sit fødehjem.
Vælg en fane
Brug de 2 faner til at vælge de forskellige informationer, som der er indtastet for denne person. Når der rettes i en person, kan du se den nyeste opdatering, som placeret i bunden under notater.

Hovedperson Relation til hovedperson Type Åben kilde
Jens Ankjær Jensen Ham selv Fødsel Sall Data
Jens + Maren Jensen Ægteskab Vielse Danish Family Search
Familien Jensen Famlie Link Arkiv.dk
Kirsten Marie Petersen Mor Fødsel Sall Data

Jens Ankjær Jensen står i Dronninglund kirkebogen. Se kilde.

Jens Ankjær Jensen og hans hustru Maren Kristine Andensen er viet i Aså Kirke d. 6 Juni 1919.

Forældrene til ham står som Jens Peter Jensen og Kirsten Marie, født Pedersen (Ikke Jensen). Ej heller Kirstine. Hun står opført i Ulsted kirkebogen som Kirsten Marie Petersen. Se kilde.

På Arkiv.dk er der 3 billeder, der viser familie til Jens Ankjær Jensen, inkl. ham selv. Se kilde.