Hovedperson:
Alfred Kristian Larsen
Født. 20.11 1905 - Død. ?

Står i bind: #1
Matrikel nr.: 9b - Skovengene
Ejendomsværdi: Ikke oplyst
Sogn: Asaa-Melholt
Post nr.: 9340
Indtastet d.: 17-03-2024, 10:30:34
Opdateret d.: 21-03-2024 00:36:16
Læst: 34 gange



Deltag i projektet
Hvis du ønsker at deltage med slægtsforskning på denne person, så kan du indsende det via knappen "Deltag". Du kan indsende kildemateriale der vedrører personerne i denne tekst. Jo flere informationer vi får med om dem, jo bedre i forhold til indekseringen. Kig dog først i kildelisten om det du vil søge på allerede forfindes. Jeg skal bruge din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis jeg har yderligere spørgsmål til det du indsender. Tak for din hjælp.
Redigeret tekst (Transcript)
Landmand af Søraa, Asaa. Født i Albæk d. 20 November 1905, som søn af Johannes Larsen og Petrine, født Hansen. Alfred Kristian Larsen købte d. 5 December 1952 ejendommen af Holger Madsen, der havde ejet den i ca. 5 år. Arealet er på 2,1 hektar og har en normal dyrebesætning. Bygningerne er opført for ca. 60 år siden, men siden er der lagt fast tag på alle udhusene. Før overtagelsen ejede Larsen en ejendom på 17 tønder land i Albæk i 10 år; denne ejes nu af Theodor Larsen.
Vælg en fane
Brug de 2 faner til at vælge de forskellige informationer, som der er indtastet for denne person. Når der rettes i en person, kan du se den nyeste opdatering, som placeret i bunden under notater.

Hovedperson Relation til hovedperson Type Åben kilde
Alfred Kristian Larsen Ham selv Fødsel Sall Data
Johannes Larsen Far Død Sall Data
Johannes Larsen Far Fødsel Sall Data
Johannes Larsen Far Folketælling Danish Family Search

Alfred Larsen er født som Alfred Kristian Larsen og står i Albæk kirkebog. Se kilde.

Der er endnu ikke fundet oplysninger om ægtefælle eller mulige børn.

Faderen Johannes Larsen er født i Albæk d. 9 Januar 1865. Se kilde.

Faderen Johannes Larsen er død d. 26 Januar 1942 som 77 årig. Se kilde.

Faderen Johannes Larsen står i FT 1880, sammen med sine forældre Lars og Maren Larsen (Alfred Kristian Larsens bedsteforældre), samt tjenestepige. Se kilde